Privacyverklaring

Gegevensbescherming

 

Opmerking: de gegevensbeschermingsinformatie voor sollicitanten vindt u afzonderlijk op www.hupfer.com/datenschutz-bewerber

 

 

Informatie over het verzamelen van persoonsgegevens en contactgegevens van de verantwoordelijke

We zijn blij dat u onze website bezoekt en danken u voor uw interesse. Hieronder informeren wij u over de omgang met uw persoonsgegevens bij het gebruik van onze website. Persoonsgegevens zijn alle gegevens waarmee u persoonlijk kunt worden geïdentificeerd.

Onze website kan meestal worden gebruikt zonder het verstrekken van persoonlijke gegevens.

Voor zover persoonlijke gegevens worden verzameld wanneer u onze website bezoekt, verwerken wij deze uitsluitend in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (VO (EU) 2016/679; AVG) en de Federale Wet Bescherming Persoonsgegevens van 30 juli 2017 (BDSG-nieuw ), evenals de Telemediawet (TMG). De verwerking van persoonsgegevens vindt uitsluitend plaats in overeenstemming met deze gegevensbeschermingsverklaring.

Deze verklaring inzake gegevensbescherming is van toepassing op het gebruik van de website op het adres https://www.hupfer.com. De gegevensbeschermingsverklaring op de gelinkte website is bepalend voor gelinkte inhoud van andere aanbieders.

Wij willen u erop wijzen dat er in het kader van de gegevensoverdracht via internet veiligheidslekken kunnen optreden, die door de technische vormgeving van deze website niet kunnen worden voorkomen. Volledige bescherming van persoonsgegevens is bij het gebruik van internet niet mogelijk.

 

Verantwoordelijk voor gegevensverwerking

op deze website in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG):

Hupfer Metallwerke GmbH & Co. KG, Dieselstr. 20, 48653 Coesfeld, Duitsland, telefoon: +49 2541 805-0, fax: +49 2541 805-111, e-mail: info@hupfer.com

De verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens is de natuurlijke of rechtspersoon die alleen of samen met anderen beslist over het doel van en de middelen voor de verwerking van persoonsgegevens.

Functionaris voor gegevensbescherming

De verantwoordelijke heeft voor deze website een functionaris voor gegevensbescherming aangesteld, die als volgt te bereiken is:

Dhr. Dipl.-Informeren. Olaf Tenti

GDI Vereniging voor gegevensbescherming en informatiebeveiliging mbH

Körnerstrae 45, 58095 Hagen (NRW)

Telefoon: +49 (0)2331/356832-0

E-mail: datenschutz@gdi-mbh.eu

Internet: www.gdi-mbh.eu

 

Gegevensverzameling bij bezoek aan onze website

Hosting

Onze website wordt beheerd op servers van PX-PRO Hosting GmbH, Stephanienstraße Erkrather Straße 310, 40231 Düsseldorf.

Als u onze website alleen voor informatieve doeleinden gebruikt, d.w.z. als u zich niet registreert of ons anderszins informatie verstrekt, verzamelen we alleen gegevens die uw browser naar onze server verzendt (zogenaamde "serverlogbestanden"). Wanneer u onze website bezoekt, verzamelen wij de volgende gegevens die voor ons technisch noodzakelijk zijn om de website aan u te tonen:

· Onze bezochte website

· Datum en tijd op het moment van toegang

· Hoeveelheid verzonden gegevens in bytes

· Bron/referentie van waaruit u op de pagina bent gekomen

· Browser gebruikt

· Gebruikt besturingssysteem

· Gebruikt IP-adres in anonieme vorm

Gegevens die door de hoster zijn opgeslagen, worden na 7 dagen automatisch verwijderd.

De verwerking vindt plaats in overeenstemming met artikel 6 lid 1 letter f AVG op basis van ons gerechtvaardigd belang bij het verbeteren van de stabiliteit en functionaliteit van onze website. De gegevens worden niet doorgegeven of op een andere manier gebruikt. We behouden ons echter het recht voor om de serverlogbestanden achteraf te controleren als er concrete aanwijzingen zijn voor illegaal gebruik.

 

Cookies

Naast bovengenoemde gegevens worden bij het gebruik en bezoek van onze website cookies op uw computer gebruikt.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, wordt u gevraagd of u akkoord gaat met het gebruik van cookies en zo ja, met welke categorieën u akkoord gaat.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door uw browser op uw eindapparaat worden opgeslagen om bepaalde informatie op te slaan. Verder worden deze cookies gebruikt om het gebruik van ons aanbod voor u aangenamer en gemakkelijker te maken of voor analytische doeleinden.

De meeste cookies die we gebruiken zijn zogenaamde “sessiecookies”. Ze dienen om de diensten van onze website technisch voor u beschikbaar te maken. Na uw bezoek worden deze cookies automatisch uit uw browser verwijderd.

Andere cookies blijven op uw computer staan ​​en stellen ons in staat uw eindapparaat bij uw volgende bezoek te herkennen (zogenaamde permanente of permanente cookies).

De volgende keer dat u onze website met hetzelfde apparaat bezoekt, wordt de informatie die in cookies is opgeslagen ofwel uitgelezen door onze website (“First Party Cookie”) of een andere website waartoe de cookie behoort (“Third Party Cookie”).

Deze cookies worden na een vooraf ingestelde tijdsduur, die per cookie verschilt, automatisch van uw systeem verwijderd.

Door de opgeslagen en geretourneerde informatie herkent de betreffende website dat u deze al hebt geopend en bezocht met de browser van uw eindapparaat.

Deze informatie gebruiken wij om de website optimaal te kunnen inrichten en weergeven volgens uw voorkeuren. Alleen de cookie zelf wordt op uw eindapparaat geïdentificeerd.

Verdere opslag van persoonlijke gegevens vindt alleen plaats met uw uitdrukkelijke toestemming of als dit absoluut noodzakelijk is om de door u aangeboden en toegankelijke dienst te kunnen gebruiken.

Deze website maakt gebruik van de volgende soorten cookies, waarvan de omvang en functionaliteit hieronder worden toegelicht:

- Essentiële cookies: absoluut noodzakelijke cookies zorgen voor functies zonder welke u onze websites niet kunt gebruiken zoals bedoeld. Deze cookies worden uitsluitend door ons gebruikt en worden bijvoorbeeld gebruikt om ervoor te zorgen dat u als geregistreerde gebruiker altijd ingelogd blijft bij het bezoeken van verschillende subpagina's van onze website en niet elke keer dat u belt uw inloggegevens opnieuw hoeft in te voeren een nieuwe pagina op. De rechtsgrond voor het gebruik is ons gerechtvaardigd belang in de zin van artikel 6 (1) (f) AVG.

- Functionele cookies: onze website in staat stellen reeds verstrekte informatie op te slaan en u op basis daarvan verbeterde functies aan te bieden. De wettelijke basis voor het gebruik van deze cookies is uw toestemming in overeenstemming met artikel 6 (1) (a) AVG.

- Marketing- of trackingcookies: deze cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over de websites die door de gebruiker worden bezocht, om gerichte en effectievere advertenties voor de gebruiker te creëren en om de interesses van websitebezoekers te kunnen identificeren, zodat onze website nog interessanter kan zijn in de toekomstige vorm.

Marketing- en/of trackingcookies worden alleen geplaatst na uw actieve toestemming.

De wettelijke basis voor gegevensverwerking is artikel 6 lid 1 lid 1 letter a AVG.

Afmelden voor marketingcookies

U kunt cookies, die worden gebruikt voor online adverteren, ook uitschakelen met behulp van de tools die in veel landen zijn ontwikkeld als onderdeel van zelfregulerende programma's, zoals die in de VS https://www.aboutads.info/choices/ of die in de EU beheren ingezetene https://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/.

U kunt deze toestemming voor de cookies te allen tijde hier voor de toekomst intrekken.

U kunt uw browser zo instellen dat u alleen in individuele gevallen wordt geïnformeerd over het plaatsen van cookies en cookies, bijv. cookies van derden (cookies die zijn ingesteld door een derde partij, d.w.z. niet door de eigenlijke website waarop u momenteel surft gelokaliseerd), de acceptatie van cookies voor bepaalde gevallen toestaan of in het algemeen uitsluiten, evenals de automatische verwijdering van cookies activeren wanneer de browser wordt gesloten. U kunt opgeslagen cookies op elk moment verwijderen via uw webbrowser.

U heeft te allen tijde de mogelijkheid om cookies in het algemeen in uw browser te deactiveren.

Als cookies echter zijn gedeactiveerd, kan de functionaliteit van deze website worden beperkt.

Cookies verwijderen

Cookies worden op uw eindapparaat opgeslagen totdat u deze cookies verwijdert, wat op elk moment mogelijk is. Bovendien worden verlopen cookies automatisch uit uw browser verwijderd als u uw browser dienovereenkomstig heeft ingesteld. Verlopen cookies worden niet meer door uw browser naar onze servers gestuurd en kunnen dus niet meer door ons worden gebruikt.

Hier vindt u informatie over het verwijderen van cookies in uw browser en het beheren van de cookie-instellingen voor de meest voorkomende browsers:

Desktop-pc / laptop

-         Microsoft Edge

-              Mozilla Firefox

-              Apple Safari

-              Google Chrome

Mobiele toestellen

-          Google Chrome (Android)

-              Google Chrome (iOS)

-              Apple Safari (iOS)

-              Samsung Internet (Android)

-              Mozilla Firefox (Android)

Als u geen andere instellingen heeft of maakt, blijven cookies die de noodzakelijke technische functies mogelijk maken of moeten waarborgen op uw eindapparaat staan ​​totdat u de browser sluit; andere cookies kunnen langer op uw eindapparaat blijven (maximaal 6 maanden).

Om uw privacy te waarborgen, dient u regelmatig de cookies op uw apparaat en uw browsergeschiedenis te controleren en deze zelf te verwijderen.

 

SSL- of TLS-codering

Om veiligheidsredenen en om de overdracht van vertrouwelijke inhoud, zoals bestellingen of vragen die u ons als site-exploitant stuurt, te beschermen, gebruikt deze site een SSL- of TLS-codering. U herkent een versleutelde verbinding aan het feit dat de adresregel van de browser verandert van "http://" in "https://" en aan het slotsymbool in uw browserregel.

Als SSL- of TLS-codering is geactiveerd, kunnen de gegevens die u naar ons verzendt niet door derden worden gelezen (end-to-end-codering). De protocollen authenticeren de communicatiepartner en waarborgen de integriteit van de getransporteerde gegevens.

 

contact opties

Op onze website kunt u per e-mail contact met ons opnemen. In dit kader worden uw persoonsgegevens opgeslagen en verwerkt voor communicatiedoeleinden. De hiervoor verzamelde gegevens (naam, adres, e-mailadres) worden niet aan derden doorgegeven.

Een combinatie van de gegevens met andere op deze website verzamelde gegevens vindt niet plaats.

De gegevens kunnen worden opgeslagen als onderdeel van klantrelatiebeheer (CRM) als u al klant bent van ons bedrijf.

Deze gegevens worden verwerkt op basis van artikel 6 (1) (b) AVG als uw verzoek verband houdt met de uitvoering van een contract of noodzakelijk is om precontractuele maatregelen uit te voeren. In alle andere gevallen is de verwerking gebaseerd op ons legitieme belang bij de effectieve verwerking van de aan ons gerichte vragen (Artikel 6 (1) (f) AVG).

De door u verstrekte gegevens blijven bij ons totdat u ons vraagt ​​deze te verwijderen, uw toestemming voor opslag intrekt of het doel van de gegevensopslag niet langer van toepassing is (bijvoorbeeld nadat uw verzoek is verwerkt). Dwingende wettelijke bepalingen - in het bijzonder bewaartermijnen - blijven onaangetast.

 

Registratie van een klantaccount

Op onze website kunt u zich registreren voor uw bestelprocessen en een persoonlijk klantaccount aanmaken.

Registratie vindt plaats via een dubbele opt-in procedure.

U ontvangt een e-mail op het door u opgegeven adres, waarin u de registratie kunt bevestigen via een daarin opgenomen link.

Als de bevestiging niet binnen 24 uur is ontvangen, wordt de registratie automatisch uit onze database verwijderd.

We verwerken de gegevens van onze klanten als onderdeel van het bestelproces in onze online shop om hen in staat te stellen de geselecteerde producten en diensten te selecteren en te bestellen, evenals hun betaling en levering of uitvoering.

We verzamelen alleen persoonlijke gegevens die u ons verstrekt als onderdeel van een bestelling of uw andere vrijwillige informatie op de bestelformulieren op onze website. Dit omvat in het bijzonder de informatie die u vrijwillig verstrekt bij het aanvragen van informatie en alle gegevens die nodig zijn om uw bestelling te verwerken en uit te voeren.

De volgende gegevens worden verzameld (deels vrijwillige informatie):

•             Aanhef

•             Voornaam

•             Achternaam

•             E-mailadres

•             Klantnummer

•             Bedrijfsnaam

•     •              Straat

•             Stad

•             Postcod

•             Land

•             Telefoon

•             Faxen

De verwerkte gegevens omvatten ook inventarisgegevens, communicatiegegevens, contractgegevens, betalingsgegevens en de personen die door de verwerking worden beïnvloed, zijn onder meer onze klanten, prospects en andere zakelijke partners.

Verplichte informatie die nodig is voor de verwerking van de contracten is afzonderlijk gemarkeerd.

We gebruiken sessiecookies om de inhoud van het winkelwagentje op te slaan en permanente cookies om de inlogstatus op te slaan.

Het verstrekken van uw persoonsgegevens is noodzakelijk voor het sluiten van een overeenkomst. U bent niet verplicht de persoonsgegevens te verstrekken. Als uw gegevens niet worden verstrekt, kan de bestelling niet worden uitgevoerd.

Wij verstrekken de gegevens alleen aan derden in het kader van levering, betaling of in het kader van wettelijke vergunningen en verplichtingen aan juridische adviseurs en autoriteiten. De gegevens worden alleen in derde landen verwerkt als dit nodig is om het contract uit te voeren (bijvoorbeeld op verzoek van de klant tot levering of betaling).

Wanneer u een klantaccount opent, slaan wij uw gegevens op totdat u uw toegang intrekt, op voorwaarde dat hun opslag noodzakelijk is om commerciële of fiscale redenen in overeenstemming met artikel 6 (1) (c) AVG afgerond. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om bij beëindiging een back-up van zijn gegevens te maken.

U kunt uw online-account op elk moment beëindigen door ons een kort bericht te sturen per e-mail info@hupfer.de of per post.

De wettelijke basis voor gegevensverwerking is artikel 6 lid 1 zin 1 letter b AVG.

Om onbevoegde toegang door derden tot uw persoonlijke gegevens, met name financiële gegevens, te voorkomen, wordt het bestelproces versleuteld met behulp van TLS-technologie.

Op grond van handels- en belastingrechtelijke vereisten zijn wij verplicht om uw adres-, betalings- en bestelgegevens (evenals gegevens die beschikbaar worden gesteld voor de vervaardiging van afzonderlijke producten) voor een periode van maximaal tien jaar op te slaan. De verplichtingen vloeien onder meer voort uit het Duitse Wetboek van Koophandel (HGB) en het Belastingwetboek (AO).

Orderverwerking

We verwerken de gegevens van onze klanten als onderdeel van het bestelproces in onze online shop om hen in staat te stellen de geselecteerde producten en diensten te selecteren en te bestellen, evenals hun betaling en levering of uitvoering.

De verwerkte gegevens omvatten inventarisgegevens, communicatiegegevens, contractgegevens, betalingsgegevens en de personen die door de verwerking worden beïnvloed, zijn onder meer onze klanten, geïnteresseerde partijen en andere zakelijke partners. De verwerking vindt plaats met het oog op het leveren van contractuele diensten in het kader van de exploitatie van een online winkel, facturering, levering en klantenservice. We gebruiken sessiecookies om de inhoud van het winkelwagentje op te slaan en permanente cookies om de inlogstatus op te slaan.

De persoonlijke gegevens die door ons worden verzameld voor de verwerking van uw bestelling worden bewaard tot het einde van de wettelijke bewaartermijn en daarna verwijderd, tenzij we hiertoe verplicht zijn in overeenstemming met artikel 6 lid 1 zin 1 lid c AVG vanwege belasting en commerciële bewaarvereisten en documentatieverplichtingen (van HGB, StGB of AO) zijn verplicht om langer op te slaan of u hebt ingestemd met verdere opslag volgens artikel 6, lid 1, lid 1, letter a DSGVO.

Wij verwerken uw betalingsgegevens ten behoeve van de betalingsverwerking, bijvoorbeeld als u een product en/of dienst aanschaft of gebruikt via onze diensten. Afhankelijk van de gebruikte betaalmethode, geven we uw betalingsgegevens door aan derden (bijvoorbeeld aan uw creditcardaanbieder voor creditcardbetalingen).

De verwerking vindt plaats op basis van artikel 6 lid 1 letter b (uitvoering van bestelprocessen) en c (wettelijk verplichte archivering) DSGVO. De informatie die als vereist is gemarkeerd, is vereist voor de totstandkoming en uitvoering van het contract. Wij verstrekken de gegevens alleen aan derden in het kader van levering, betaling of in het kader van wettelijke vergunningen en verplichtingen aan juridische adviseurs en autoriteiten. De gegevens worden alleen in derde landen verwerkt als dit nodig is om het contract uit te voeren (bijvoorbeeld op verzoek van de klant tot levering of betaling).

Uw persoonsgegevens kunnen in het kader van de orderverwerking worden doorgegeven aan de volgende categorieën ontvangers:

- Expediteurs, directe leveranciers

- Betaaldienstverlener

- Eventueel incassodienstverlener

Voor zover dit op grond van de gegevensbeschermingswetgeving nodig is, hebben we opdrachtverwerkingscontracten afgesloten met de respectieve dienstverleners in overeenstemming met artikel 28 AVG.

 

Nieuwsbrief

Op onze website heeft u de mogelijkheid om u aan te melden voor een nieuwsbrief, die per e-mail wordt verzonden. De verzending naar uw e-mailadres vindt plaats op basis van uw persoonlijke registratie met aansluitende bevestiging (dubbele opt-in), waarmee u instemt met de verzending van de nieuwsbrief.

De wettelijke basis hiervoor is artikel 6 lid 1 lid 1 letter a AVG.

Voor het versturen van de nieuwsbrief slaan wij uw e-mailadres [en uw voor- en achternaam, indien u deze vrijwillig aan ons heeft gegeven] [en de lijsten waarop u zich hebt ingeschreven] op. [De gegevens worden niet gedeeld met derden. / De gegevens worden doorgegeven aan onze dienstverlener [NAAM] voor het versturen van de nieuwsbrief.

Ons nieuwsbriefsysteem heeft een functie waarmee we kunnen bijhouden welke ontvangers op welk moment de nieuwsbrief hebben geopend. Deze gegevens worden opgeslagen en gebruikt om het bereik van individuele campagnes te evalueren.

Intrekking van de toestemming: U kunt te allen tijde voor de toekomst bezwaar maken tegen het gebruik van uw gegevens. Aan het einde van elke nieuwsbrief-e-mail vindt u een mogelijkheid om u af te melden voor de nieuwsbrief.

 

Opmerking over gegevensoverdracht naar de VS:

We integreren onder andere tools van in de VS gevestigde bedrijven op onze website. Als u deze tools activeert, kunnen uw persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan de Amerikaanse servers van de respectievelijke bedrijven.

Wij willen u erop wijzen dat de VS geen veilig derde land is in de zin van de EU-wetgeving inzake gegevensbescherming. Amerikaanse bedrijven moeten op verzoek van Amerikaanse autoriteiten persoonsgegevens vrijgeven, zonder dat u als betrokkene hiertegen juridische stappen kunt ondernemen.

Het kan daarom niet worden uitgesloten dat Amerikaanse autoriteiten (bijvoorbeeld geheime diensten) uw gegevens zullen verwerken, evalueren en permanent opslaan op Amerikaanse servers voor monitoringdoeleinden. Wij hebben geen invloed op deze verwerkingsactiviteiten.

 

Google reCAPTCHA

Om invoerformulieren op onze site te beschermen, gebruiken we de "reCAPTCHA"-service van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 VS, hierna "Google". Door gebruik te maken van deze service kan worden onderscheiden of een formulierinvoer van menselijke oorsprong is of dat deze is misbruikt door geautomatiseerde machinale verwerking.

De gegevens worden overgedragen naar de VS op basis van uw toestemming in overeenstemming met artikel 6 lid 1 zin 1 lit. a i. In samenhang met artikel 49, lid 1 a) AVG.

Om de functionaliteit te implementeren, uw referrer-URL, IP-adres, het gedrag van de websitebezoeker, informatie over het besturingssysteem, browser en verblijfsduur, cookies, weergave-instructies, scripts, informatie over het invoergedrag van de gebruiker en muisbewegingen in de "reCAPTCHA" checkbox "Google" overgedragen.

Google gebruikt de op deze manier verkregen informatie onder meer om de eigen verschillende diensten te digitaliseren en te optimaliseren.

Het IP-adres dat als onderdeel van "reCAPTCHA" wordt verzonden, wordt niet samengevoegd met andere Google-gegevens, tenzij u bent ingelogd op uw Google-account op het moment dat u de "reCAPTCHA"-plug-in gebruikt / d.w.z. op het moment dat u onze website bezoekt. Als u deze overdracht en opslag van gegevens over u en uw gedrag op onze website door "Google" wilt voorkomen, moet u zich afmelden bij "Google" voordat u onze site bezoekt.

De gebruiksvoorwaarden van de dienst "reCAPTCHA" vindt u op: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.

 

Webanalysediensten

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van de webanalyse-service "Google Analytics", beheerd door Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS, of als u uw hoofdkantoor of verblijfplaats in de EU heeft, Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland ("Google").

Google Analytics maakt gebruik van zogenaamde "cookies", tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en die een analyse van uw gebruik van de website mogelijk maken als u toestemming heeft gegeven voor het gebruik van cookies voor marketingdoeleinden.

De informatie die door de cookie wordt gegenereerd over uw gebruik van deze website, wordt meestal verzonden naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen.

IP-anonimisering is actief op deze website. Door IP-anonimisering te activeren met behulp van de -anonymizeIP-functie op deze website, wordt uw IP-adres echter vooraf door Google ingekort binnen lidstaten van de Europese Unie of in andere verdragsluitende staten van de Overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS gestuurd en daar ingekort.

In opdracht van de exploitant van deze website zal Google deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te evalueren, om rapporten over de website-activiteit samen te stellen en om andere diensten met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik aan de website-exploitant te leveren.

Het IP-adres dat door uw browser wordt verzonden als onderdeel van Google Analytics, wordt niet samengevoegd met andere Google-gegevens.

U kunt het opslaan van cookies voorkomen door uw browsersoftware dienovereenkomstig in te stellen; wij willen u er echter op wijzen dat u in dat geval eventueel niet alle functies van deze website volledig kunt gebruiken. De gegevens worden na 6 maanden verwijderd.

U kunt ook voorkomen dat Google de door de cookie gegenereerde gegevens verzamelt die betrekking hebben op uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres) en deze gegevens door Google verwerkt door de onder de volgende link beschikbare browser-plug-in te downloaden en te installeren: http ://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

De gebruiksvoorwaarden en informatie over gegevensbescherming vindt u op http://www.google.com/analytics/terms/de.html of op https://www.google.de/intl/de/policies/.

Google verwerkt uw persoonsgegevens namens ons. We hebben daarom een orderverwerkingsovereenkomst gesloten met Google in overeenstemming met artikel 28 (3) AVG, waarin Google zich ertoe verbindt uw persoonlijke gegevens te beschermen en deze niet aan derden door te geven voor andere doeleinden dan de hierboven genoemde.

De wettelijke basis voor het gebruik van Google Analytics is uw toestemming in overeenstemming met artikel 6 lid 1 zin 1 lit.

Aangezien er geen adequaatheidsbesluit van de EU-commissie is voor de overdracht van persoonlijke gegevens naar de VS, hebben we standaardbepalingen voor gegevensbescherming met Google gesloten in de zin van artikel 46, lid 2, onder c), AVG.

U kunt uw toestemming voor gegevensverwerking en -overdracht op elk moment zonder opgave van redenen wijzigen door een bericht te sturen naar de contactgegevens van onze functionaris voor gegevensbescherming, de cookies in uw browser te verwijderen of de instellingen hier te wijzigen.

De rechtmatigheid van de gegevensverwerking die al heeft plaatsgevonden, wordt niet aangetast door het intrekken van de toestemming.

Google-Ads

We gebruiken de dienst "Google Ads" om advertenties in het advertentienetwerk van Google te plaatsen (bijvoorbeeld in zoekresultaten, in video's, op websites, enz.). De dienst wordt beheerd door Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS, of als u uw statutaire zetel of verblijfplaats in de EU heeft, Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland (" Google").

Advertenties worden in realtime geselecteerd en weergegeven op basis van de veronderstelde interesses van de gebruiker. Hierdoor kunnen we advertenties voor en binnen ons online aanbod gerichter weergeven om gebruikers alleen advertenties te tonen die mogelijk aansluiten bij hun interesses. De volgende gegevens worden verwerkt:

• Browserinformatie

• Cookie-ID

• Datum en tijd van bezoek

• Locatie informatie

• IP adres

• Gebruiksgegevens

De basis voor gegevensverwerking is dan uw toestemming in overeenstemming met artikel 6, lid 1, letter a) AVG, die u ons mogelijk hebt gegeven toen u onze website voor het eerst bezocht. U kunt uw toestemming te allen tijde kosteloos intrekken voor de toekomst. Om dit te doen, kunt u de knop in de linkerbenedenhoek gebruiken om toegang te krijgen tot een tool waar u uw toestemming kunt beheren of om contact op te nemen met onze functionaris voor gegevensbescherming. Zie voor meer informatie het gedeelte 'Cookies en soortgelijke technologieën' van dit privacybeleid.

Informatie over gegevensgebruik door Google, instellings- en bezwaarmogelijkheden en gegevensbescherming vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van Google onder deze link: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de. Via deze link kunt u instellingen maken voor de weergave van advertenties door Google: https://adssettings.google.com/authenticated. Hiervoor moet je ingelogd zijn met je Google-account.

Aangezien er geen adequaatheidsbesluit van de EU-commissie is voor de overdracht van persoonlijke gegevens naar de VS, hebben we standaardbepalingen voor gegevensbescherming in de zin van artikel 46 (2) (c) AVG met Google gesloten, die u kunt verkrijgen uit onze gegevens bescherming officier.

Google Ads-conversies bijhouden

Voor het gebruik van "Conversies bijhouden" geldt ook het volgende:

Google Ads Conversion Tracking stelt ons in staat te meten hoe succesvol onze advertentiecampagnes en onze geplaatste advertenties zijn. Hiervoor verwerken we: browsertaal, browsertype, aangeklikte advertenties, cookie-ID, cookie-informatie, datum en tijd van het bezoek, IP-adres, verwijzende URL, gebruiksgegevens en eventuele webverzoeken die plaatsvinden of zijn geweest.

We gebruiken conversietracking voor marketing- en optimalisatiedoeleinden, met name om u relevante en interessante advertenties te tonen en om campagneprestaties te verbeteren. De wettelijke basis voor het gebruik van conversietracking is uw toestemming in overeenstemming met artikel 6 (1) (a) AVG.

Google Ads-remarketing

Voor het gebruik van “Ads Remarketing” geldt ook het volgende:

Advertentieremarketing stelt ons in staat om onze advertenties aan u te tonen nadat u onze website hebt bezocht en het internet bent blijven gebruiken. Dit gebeurt met behulp van cookies die in uw browser zijn opgeslagen en die door Google worden gebruikt om uw gebruiksgedrag bij uw bezoek aan verschillende websites vast te leggen en te evalueren. Op deze manier kan uw eerdere bezoek aan onze website worden bepaald. Hiervoor verwerken wij: duur van het bezoek, IP-adres van uw eindapparaat, bezochte pagina's, inhoud waarin de gebruiker geïnteresseerd is en websitegebruik.

We gebruiken Ads Remarketing voor marketing- en optimalisatiedoeleinden, met name om u relevante en interessante advertenties te tonen en om campagneprestaties te verbeteren. Voor dit doel kunnen we de verzamelde gegevens combineren met gegevens uit Google Analytics als u ook toestemming hebt gegeven voor deze gegevensverwerking.

De wettelijke basis voor het gebruik van Ads Remarketing is uw toestemming in overeenstemming met artikel 6 (1) (a) AVG.

 

Profielen in sociale netwerken

Onze aanwezigheid op sociale netwerken en videoplatforms, die we hieronder noemen, wordt gebruikt voor actieve en actuele communicatie met onze klanten en prospects. Wij verstrekken daar informatie over onze diensten, producten en interessante aanbiedingen met betrekking tot ons bedrijf en onze diensten. Meer informatie over ons als aanbieder van het socialemediakanaal vindt u in ons colofon.

Hieronder geven we u informatie over gegevensbescherming volgens artikel 13 Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) voor de door ons beheerde aanwezigheid op sociale media:

Facebook

Instagram

youtube

LinkedIn

Xing

 

Fanpagina op Facebook / Facebook-uiterlijk

Het sociale netwerk Facebook wordt beheerd door Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, VS, of als u uw statutaire zetel of verblijfplaats in de EU heeft, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ierland (“Facebook”).

Wanneer u onze online aanwezigheid op sociale media bezoekt, kunnen uw gegevens automatisch worden verzameld en opgeslagen voor marktonderzoek en reclamedoeleinden. Van deze gegevens worden zogenaamde gebruiksprofielen gemaakt met behulp van pseudoniemen. Deze kunnen worden gebruikt om b.v. B. Plaats advertenties op en buiten de Platforms waarvan wordt aangenomen dat ze aansluiten bij uw interesses. Hiervoor worden meestal cookies op uw eindapparaat gebruikt.

De functie van cookies wordt uitgelegd in ons privacybeleid, dus raadpleeg de relevante informatie daar. In deze cookies worden bezoekersgedrag en gebruikersinteresses opgeslagen. Dit dient om onze dwingende legitieme belangen te beschermen bij een geoptimaliseerde presentatie van onze diensten en aanbiedingen, evenals een effectieve communicatie met klanten en geïnteresseerden. De rechtsgrondslag voor verwerking is daarom artikel 6, lid 1, onder f), AVG.

De wettelijke basis voor het verzamelen en verwerken van gegevens is uw toestemming in de zin van artikel 6, lid 1, onder a) AVG, die u mogelijk hebt gegeven of aan Facebook hebt gegeven wanneer u de website daar bezoekt. U kunt uw toestemming voor gegevensverwerking te allen tijde voor de toekomst intrekken; neem dan rechtstreeks contact op met Facebook. De intrekking van de toestemming heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de gegevensverwerking die is uitgevoerd tot het moment van intrekking.

Voor gedetailleerde informatie over de verwerking en het gebruik van de gegevens door de aanbieders op hun pagina's, evenals een contactmogelijkheid en uw rechten in dit verband en instellingsopties ter bescherming van uw privacy, in het bijzonder bezwaarmogelijkheden (zogenaamde opt-out), raadpleeg de gegevensbeschermingsinformatie van Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/.

U vindt de bezwaarmogelijkheid (opt-out) als volgt: https://www.facebook.com/settings?tab=ads

De gegevensverwerking is gebaseerd op een overeenkomst tussen gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijken in overeenstemming met artikel 26 AVG, die u hier kunt bekijken: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum

Aangezien er geen adequaatheidsbesluit van de Europese Commissie is voor de doorgifte van persoonsgegevens naar de VS, hebben we standaardbepalingen inzake gegevensbescherming afgesloten met Facebook in de zin van artikel 46, lid 2, onder c), AVG.

 

Instagram-account

Het sociale netwerk van Instagram wordt beheerd door Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, VS, of als u uw statutaire zetel of verblijfplaats in de EU heeft, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ierland (“Facebook”).

Wanneer u onze online aanwezigheid op sociale media bezoekt, kunnen uw gegevens automatisch worden verzameld en opgeslagen voor marktonderzoek en reclamedoeleinden. Van deze gegevens worden zogenaamde gebruiksprofielen gemaakt met behulp van pseudoniemen. Deze kunnen worden gebruikt om b.v. B. Plaats advertenties op en buiten de Platforms waarvan wordt aangenomen dat ze aansluiten bij uw interesses.

 Hiervoor worden meestal cookies op uw eindapparaat gebruikt. De functie van cookies wordt uitgelegd in ons privacybeleid, dus raadpleeg de relevante informatie daar. In deze cookies worden bezoekersgedrag en gebruikersinteresses opgeslagen.

Dit dient om onze dwingende legitieme belangen te beschermen bij een geoptimaliseerde presentatie van onze diensten en aanbiedingen, evenals een effectieve communicatie met klanten en geïnteresseerden. De rechtsgrondslag voor verwerking is daarom artikel 6, lid 1, onder f), AVG.

De wettelijke basis voor het verzamelen en verwerken van gegevens is uw toestemming in de zin van artikel 6, lid 1, onder a) AVG, die u mogelijk hebt gegeven of aan Facebook hebt gegeven wanneer u de website daar bezoekt.

U kunt uw toestemming voor gegevensverwerking te allen tijde voor de toekomst intrekken; neem dan rechtstreeks contact op met Facebook. De intrekking van de toestemming heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de gegevensverwerking die is uitgevoerd tot het moment van intrekking.

Voor gedetailleerde informatie over de verwerking en het gebruik van de gegevens door de aanbieders op hun websites, evenals een contactmogelijkheid en uw rechten in dit verband en instellingsopties om uw privacy te beschermen, in het bijzonder de mogelijkheden om bezwaar te maken (zogenaamde opt-out ), raadpleeg de gegevensbeschermingsverklaringen van de Instagram-service: https://help.instagram.com/519522125107875.

De bezwaarmogelijkheid (opt-out) vindt u in de privacy-instellingen van uw Instagram-account op: https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/accounts/privacy_and_security/.

Verder hebben we standaardbepalingen inzake gegevensbescherming in de zin van artikel 46, lid 2, onder c), AVG voor de overdracht van gegevens naar de VS gesloten.

 

 

YouTube

Het YouTube-videoplatform wordt beheerd door Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS, of als u uw statutaire zetel of verblijfplaats in de EU heeft, Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4 , Ierland ("Google").

De volgende informatie heeft geen betrekking op een directe integratie van YouTube-video's op onze website.

Wanneer u ons kanaal op YouTube bezoekt, kunnen uw gegevens automatisch worden verzameld en opgeslagen voor marktonderzoek en reclamedoeleinden. Van deze gegevens worden zogenaamde gebruiksprofielen gemaakt met behulp van pseudoniemen. Deze kunnen worden gebruikt om b.v. B. Plaats binnen en buiten het Video Platform advertenties waarvan wordt aangenomen dat ze aansluiten bij uw interesses. Hiervoor worden meestal cookies op uw eindapparaat gebruikt. De functie van cookies wordt uitgelegd in de context van de instructies voor gegevensbescherming daar, dus zie de relevante informatie daar. In deze cookies worden bezoekersgedrag en gebruikersinteresses opgeslagen.

Bovendien ontvangen we een statistische evaluatie van de verzamelde gegevens over welke groepen mensen geïnteresseerd zijn in onze individuele video's die op YouTube zijn geplaatst. In dit verband worden met name het aantal views en speeltijden van video's aan ons verstrekt. De gegevens worden in zo anonieme vorm voor statistische evaluaties ter beschikking gesteld, dat het niet mogelijk is om conclusies te trekken over individuele personen. De informatie bevat bijvoorbeeld de geschatte geografische locatie, de leeftijdsgroep en andere samenvattende eigenschappen.

De wettelijke basis voor het verzamelen en verwerken van gegevens is uw toestemming in de zin van artikel 6, lid 1, onder a), AVG, die u mogelijk hebt gegeven of aan Google geeft wanneer u de website(s) daar bezoekt. U kunt uw toestemming voor gegevensverwerking te allen tijde voor de toekomst intrekken; Neem hiervoor rechtstreeks contact op met Google. De intrekking van de toestemming heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de gegevensverwerking die is uitgevoerd tot het moment van intrekking.

Voor gedetailleerde informatie over de verwerking en het gebruik van gegevens door Google op de YouTube-website, evenals een contactmogelijkheid en uw rechten in dit verband en instellingsopties voor het beschermen van uw privacy, verwijzen wij u naar de gegevensbeschermingsinformatie van Google, die u kunt vinden onder de volgende link: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de

Aangezien er geen adequaatheidsbesluit van de EU-commissie is voor de overdracht van persoonlijke gegevens naar de VS, hebben we standaardbepalingen voor gegevensbescherming met Google gesloten in de zin van artikel 46, lid 2, onder c), AVG.

 

LinkedIn (bedrijfsprofiel)

Voor de werving maken we gebruik van het professionele en carrièrenetwerk "LinkedIn" en onderhouden daar een bedrijfsprofiel. LinkedIn wordt beheerd door LinkedIn Corporation, 1000 W. Maude Ave., Sunnyvale, California 94085 USA, of als u uw statutaire zetel of verblijfplaats in de EU heeft, LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Place, Dublin 2, Ierland (" LinkedIn") .

Wanneer u ons bedrijfsprofiel op LinkedIn bezoekt, kunnen uw gegevens automatisch door LinkedIn worden verzameld en opgeslagen voor marktonderzoek en reclamedoeleinden en om vacatures aan te bieden die mogelijk interessant voor u zijn. Uit deze gegevens worden onder pseudoniemen zogenaamde gebruiks- en interesseprofielen gemaakt. Hiervoor worden meestal cookies op uw eindapparaat gebruikt. U wordt geïnformeerd over de functie van cookies in het kader van de gegevensbeschermingsinstructies en cookierichtlijnen van LinkedIn, dus zie de relevante informatie daar. In deze cookies worden bezoekersgedrag en gebruikersinteresses opgeslagen.

Bovendien krijgen we een statistische evaluatie van de verzamelde gegevens over welke groepen mensen geïnteresseerd zijn in onze bedrijfswebsite. De gegevens worden in geanonimiseerde vorm op een zodanige manier verwerkt dat het niet mogelijk is om conclusies te trekken over individuele personen, voor statistische evaluaties die informatie kunnen bevatten over de geschatte geografische locatie of de leeftijdsgroep en andere samenvattende eigenschappen.

Als u door LinkedIn om uw toestemming (toestemming) voor de gegevensverwerking wordt gevraagd, b.v. B. met behulp van een selectievakje is de wettelijke basis voor gegevensverwerking artikel 6, lid 1, onder a) AVG. U kunt uw toestemming te allen tijde voor de toekomst intrekken, hiervoor dient u wel contact op te nemen met LinkedIn. De gegevensverwerking tot het moment van intrekking blijft rechtmatig.

Voor gedetailleerde informatie over de verwerking en het gebruik van gegevens door LinkedIn, evenals een contactmogelijkheid en uw rechten in dit verband en instellingsopties voor de bescherming van uw privacy, verwijzen wij u naar de gegevensbeschermingsinformatie van LinkedIn, die u kunt vinden onder de volgende link: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?src=li-other&veh=de.linkedin.com%7Cli-other

Het cookiebeleid van LinkedIn is te vinden via de volgende link: https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy

De gegevensverwerking is gebaseerd op een overeenkomst tussen gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijken in overeenstemming met artikel 26 AVG, die u hier kunt bekijken: https://legal.linkedin.com/pages-joint-controller-addendum

Ongeacht de interne verantwoordelijkheden die tussen ons en LinkedIn zijn overeengekomen, kunt u met alle vragen over gegevensbescherming contact met ons of onze functionaris voor gegevensbescherming of LinkedIn opnemen.

Aangezien er geen adequaatheidsbesluit van de Europese Commissie is voor de overdracht van persoonlijke gegevens naar de VS, hebben we standaardbepalingen voor gegevensbescherming afgesloten met LinkedIn in de zin van artikel 46 (2) (c) AVG.

 

Xing

Het professionele netwerk "Xing" wordt beheerd door New Work SE, Dammtorstraße 30, 20354 Hamburg.

We onderhouden onze eigen bedrijfspagina op Xing. Dit dient als een actieve en actuele benadering van potentiële medewerkers in een professionele omgeving. Ook delen we op deze pagina informatie over ons bedrijf en presenteren we ons op deze manier aan de buitenwereld en geven we daar informatie over onze diensten, producten, interessante aanbiedingen en vacatures binnen ons bedrijf.

Als u door Xing om uw toestemming (toestemming) wordt gevraagd voor de gegevensverwerking, b.v. B. met behulp van een selectievakje is de rechtsgrondslag voor gegevensverwerking artikel 6, lid 1, lid 1, punt a) AVG.

Voor gedetailleerde informatie over de verwerking en het gebruik van de gegevens door de providers op hun websites, evenals een contactmogelijkheid en uw gerelateerde rechten en instellingsopties voor de bescherming van uw privacy, verwijzen wij u naar de Xing-gegevensbeschermingsinformatie: https://privacy .xing.com/de/datenschutzerklaerung

 

Rechten van de betrokkene

U heeft de onderstaande rechten. U kunt dit tegen ons beweren.

Gebruik de bovenstaande gegevens om uw claim te doen gelden of neem contact met ons op via e-mail op: info@hupfer.de

Informatiebalie:

In overeenstemming met artikel 15 AVG heeft u het recht om informatie op te vragen over uw persoonlijke gegevens die door ons worden verwerkt. In het bijzonder kunt u informatie verkrijgen over de verwerkingsdoeleinden, de categorie van persoonsgegevens, de categorieën van ontvangers aan wie uw gegevens zijn of zullen worden bekendgemaakt, de geplande opslagperiode, het bestaan van een recht op correctie, verwijdering, beperking van verwerking of bezwaar, het bestaan van een klachtrecht, de herkomst van uw gegevens, indien niet bij ons verzameld, en het bestaan van geautomatiseerde besluitvorming inclusief profilering en, indien nodig, zinvolle informatie over hun gegevens;

Correctie:

In overeenstemming met artikel 16 AVG heeft u het recht om onmiddellijk te verzoeken om correctie van onjuiste of onvolledige persoonlijke gegevens die door ons zijn opgeslagen;

Verwijdering:

In overeenstemming met artikel 17 AVG heeft u het recht om de verwijdering van uw door ons opgeslagen persoonlijke gegevens te verzoeken, tenzij de verwerking noodzakelijk is om het recht op vrijheid van meningsuiting en informatie uit te oefenen, om te voldoen aan een wettelijke verplichting, om redenen van openbaar belang of voor het doen gelden, uitoefenen of verdedigen van rechtsvorderingen is vereist;

Beperking van de verwerking:

In overeenstemming met artikel 18 AVG hebt u het recht om de beperking van de verwerking van uw persoonlijke gegevens te eisen als u de juistheid van de gegevens betwist, de verwerking onwettig is, maar u weigert deze te verwijderen en we de gegevens niet langer nodig hebben, maar je hebt ze nodig om rechtsvorderingen in te stellen, uit te oefenen of te verdedigen of je hebt bezwaar gemaakt tegen de verwerking in overeenstemming met artikel 21 AVG;

Gegevensportabiliteit:

In overeenstemming met artikel 20 AVG hebt u het recht om uw persoonlijke gegevens die u ons hebt verstrekt in een gestructureerd, gangbaar en machineleesbaar formaat te ontvangen of om overdracht aan een andere verantwoordelijke te vragen;

Intrekking van uw toestemming:

In overeenstemming met artikel 7 lid 3 AVG heeft u het recht om de toestemming die u ons hebt gegeven op elk moment in te trekken. Hierdoor mogen wij de gegevensverwerking op basis van deze toestemming niet meer voortzetten voor de toekomst.

Gelieve uw herroeping te richten aan de hierboven vermelde gegevens of per e-mail aan: info@hupfer.de

Recht van bezwaar

U hebt het recht om, om redenen die voortvloeien uit uw specifieke situatie, te allen tijde bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens, die op basis van artikel 6, lid 1, zin 1, punt e) of f) AVG om in te voegen dit geldt ook voor profilering op basis van deze bepalingen.

De verantwoordelijke verwerkt de op u betrekking hebbende persoonsgegevens niet langer, tenzij hij dwingende legitieme gronden voor de verwerking kan aantonen die zwaarder wegen dan uw belangen, rechten en vrijheden, of de verwerking dient om rechtsvorderingen in te stellen, uit te oefenen of te verdedigen.

Als de persoonlijke gegevens die op u betrekking hebben, worden verwerkt om directe reclame uit te voeren, hebt u het recht om te allen tijde bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens met het oog op dergelijke reclame; dit geldt ook voor profilering voor zover deze verband houdt met dergelijke directe reclame.

Indien u bezwaar maakt tegen de verwerking voor direct marketing doeleinden, zullen de op u betrekking hebbende persoonsgegevens niet langer voor deze doeleinden worden verwerkt.

In verband met het gebruik van diensten van de informatiemaatschappij heeft u – niettegenstaande Richtlijn 2002/58/EG – de mogelijkheid om uw recht van bezwaar uit te oefenen door middel van geautomatiseerde procedures die gebruikmaken van technische specificaties.

Geautomatiseerde individuele besluitvorming inclusief profilering

U hebt het recht om niet te worden onderworpen aan een beslissing die uitsluitend is gebaseerd op geautomatiseerde verwerking - inclusief profilering - die rechtsgevolgen voor u heeft of u op vergelijkbare wijze aanzienlijk treft. Dit geldt niet als de beslissing noodzakelijk is voor het sluiten of uitvoeren van een overeenkomst tussen u en de verantwoordelijke, toelaatbaar is op grond van wettelijke bepalingen van de Unie of de lidstaten waaraan de verantwoordelijke onderworpen is en deze wettelijke bepalingen passende maatregelen nemen ter bescherming van uw rechten en vrijheden en uw gerechtvaardigde belangen of met uw uitdrukkelijke toestemming.

Deze beslissingen mogen echter niet gebaseerd zijn op bijzondere categorieën van persoonsgegevens volgens artikel 9 lid 1 AVG, tenzij artikel 9 lid 2 letter a) of g) AVG van toepassing is en passende maatregelen ter bescherming van de rechten en vrijheden en uw legitieme belangen werden hit.

 

Klacht bij een toezichthoudende autoriteit:

Volgens artikel 77 AVG heeft u het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. In de regel kunt u contact opnemen met de toezichthoudende autoriteit van uw gebruikelijke woon- of werklocatie of met ons hoofdkantoor.

 

Status van de gegevensbeschermingsverklaring

De constante ontwikkeling van internet maakt het noodzakelijk om onze verklaring inzake gegevensbescherming van tijd tot tijd aan te passen. We behouden ons het recht voor om op elk moment passende wijzigingen aan te brengen.

Status: maart 2022